The band

Shows

 • November 17th 2023Wall to Wall - Live & Local

  poster

  Live & Local, dat is de enige eis voor deze avond; lokaal talent, wat live kan optreden. Zelf optreden? Lees hieronder verder hoe je je aanmeld! Kom je als bezoeker? Let dan ook goed op, want met jouw ticketaankoop heb je invloed op het programma. Het werkt namelijk zo, hieronder zie je een lijst van artiesten die ieder hun eigen ticket aanbieden. Des te meer stemmen een act krijgt, des te beter de podiumplek. Een democratische invulling van het blokkenschema dus. Alle acts krijgen even veel betaald en even goede zorg vanuit het team en de technici. De programmeur maakt een voorselectie zodat we de gehele avond gegarandeerd worden getracteerd op kwaliteit. Dus, op wie stem jij?

  Hoe ziet de avond er uit? Verdeeld over 3 podia, zullen 12 bands zorgen voor ruim 350 minuten aan live-muziek. We sluiten de stemtickets voor de avond begint zodat het definitieve blokkenschema opgemaakt kan worden. Mits er nog tickets zijn zullen er dan algemene tickets beschikbaar gesteld worden. Deze pagina zal later aangevuld worden met een korte toelichting over iedere band.

  De Meester
  Rentmeesterstraat 2, Almere
  20:15
  €5
  demeesteralmere.nl/event/wall-to-wall-live-local/
 • June 17th 2022Popradar with After Elmer and Voltage Avenue

 • November 12th 2021Studio Gonz

  poster

  Na hun laatste (Stream) optreden vorig jaar in StudioGonz, spelen ze deze keer weer voor publiek!

  Het is de laatste keer dat Left Alive is te zien met Claire als zangeres!

  En natuurlijk moet je ook komen genieten van de recht-toe-recht-aan skatepunk van Oskoed Slotters. Ze hebben net hun 10-jarig jubileum achter de rug en kunnen zo nog minimaal 3x3=9 jaar mee. Of langer dan That One, en zeker nog veel langer dan 2021 Days. Alle drie titels van hun laatste releases. 

  Met een Zoom-afterparty!

  StudioGonz
  Turfsingel 36, Gouda
  21:00
  €2
  facebook.com/events/1783922098422681
 • October 23rd 2021Proving Grounds: Aftermath

 • June 20th 2021Proving Grounds 2

  More bands, more music, better location, better quality.

  Proving Grounds 1 was a big success, so we are back! With more.

  Various bands of the previous stream will be back, but more too. Even different kinds of art: Singer songwriters, poets, spoken word.

  The whole event will be on own expenses, so if you like to contribute to the event, please donate at this link:

  https://www.eventbrite.nl/.../proving-grounds-the...

  Line up:

  http://provingbroadcast.nl

  Timetable TBA

  Astrant
  tba
  facebook.com/events/835661603874081
 • October 30th 2020Keep Reaching Release Show Livestream

  poster

  Op 30 oktober brengt Left Alive hun nieuwe single 'Keep Reaching’ uit en dat vieren ze in de Gonz. Het is de opvolger van het eerder uitgebrachte 'LIARS' en 'Promise'. Leuk om te weten: voor deze laatste werd de videoclip in de Gonz opgenomen. 

  In verband met de Corona maatregelen is er geen publiek toegestaan. Het optreden wordt enkel uitgezonden via de livestream. De band grijpt deze gelegenheid aan om er een extra speciale avond van te maken. 

  Check op 30 oktober vanaf 20:00 uur de livestream via https://www.twitch.tv/studiogonz

  Start livestream: 20:00

  StudioGonz
  Turfsingel 36, Gouda
  19:30
  Free
  studiogonz.nl/agenda/1854/Left+Alive
 • October 3rd 2020Proving Grounds

  A CORONA INITIATIVE

  We could no longer stand idly by and watch all these great bands nailed to the ground. A lot of them had great plans for this year, which all went down the drain.

  in 2015 Proving Grounds was hosted for 1 time only, from which Proving Broadcast was born. Now it seemed the right time to bring it back on as an online version.

  Various bands will take the stage (read: studio). All brought to you directly to your devices (tip: cast to your tv)

  Bold Studios
  Chromiumweg 149 Amersfoort, 3812 NM
  18:45
  Free
  facebook.com/events/279376119823671/
 • February 22nd 2020HARD HAAGS (+ Rockford)

 • January 18th 2020From the Heart Fest

  poster

  From The Heart Festival is een pop punk benefiet avond op 18 januari 2020 in Studio de Veste.

  Met deze avond willen we zo veel mogelijk geld ophalen voor de dekkend AED netwerk in Leiden.

  De opbrengst gaat naar de Buurt AED, zodat Leiden nog een AED krijgt.

  Studio de Veste
  2e binnenvestgracht 15, Leiden
  20:00
  Free
  facebook.com/From-the-Heart-Festival-101934347963702/?eid=ARAcxg_k-cy2lzQv6PiSiHgrQD52IcNgk-Wtl_UMqU5gC_WkRCSRjVxtudyeTCDXBd-bElIquZpL_YRh
 • January 16th 2020Rockcafé Lazaru's

 • November 16th 2019Voorronde 3 Nobel Award

  Editie 2019 van de Nobel Award Leiden voor Muziek.

  5 bands voor 5 euro & natuurlijk kan je ook dit jaar mee stemmen en daarmee jouw favoriet via de halve finale de finale in helpen!

  Skir

  Inside Electron

  Power Switch

  El Fatso

  Left Alive

  Vrijplaats
  Middelstegracht 36, Leiden
  20:00
  €5
  facebook.com/events/339383100063349/
 • October 17th 2019Paardcafé met Coral Springs en Skir

  Left Alive

  Dansbaar, supersnel en mega-energiek – Left Alive speelt pop punk from the heart. Het Haagse vijftal combineert catchy riffs als die van Neck Deep met de krachtige zang van bands als Paramore.

  Op 4 oktober 2019 kunnen we, vergezeld van wederom een energieke clip, de nieuwste single ‘Promise’ verwachten. Ondertussen werkt de band aan nieuw materiaal en maakt zich op voor de strijd om de Nobel Award 2019 in Leiden.

  Coral Springs

  Coral Springs started out in late 2011 on the west coast of the Netherlands. What defines Coral Springs is a love for pop-punk and punk rock in the vein of bands like No Use For A Name, State Champs, Rise Against and New Found Glory. And the ways in which they seek for balance between the irresistible catchiness of pop music and the energy and intensity of punk rock.

  Skir

  Skir is van oorsprong een coverband, maar wij zijn nu erg druk bezig met eigen materiaal schrijven! We zijn een band die invloeden hebben uit verschillende kanten binnen rock muziek (punk, classic, nu metal en progressive rock), waardoor wij een uniek geluid hebben. Dit is ook te merken in onze eigen muziek! Een paar van onze invloeden zijn bands zoals Green Day, The Foo Fighters, Linkin Park.

  Paardcafé
  Prinsegracht 12, Den Haag
  20:00
  Free
  facebook.com/events/2378803305725589/?active_tab=about
 • July 13th 2019Haringrock 2019

  poster

  HOUSE OF MUSIC STAGE @ Haringrock

  Andreasplein Katwijk

  Haringrock
  Andreasplein, Katwijk
  11:00
  Free
 • June 27th 2019Album release of Sink the Bismarck

  The past few months Sink the Bismarck has been working hard on their first full-length album. On Jun 27th they will celebrate the release of Songs on the Styx together with us at Gebr de Nobel.

  More info and tickets will follow!

  Gebr de Nobel
  Marktsteeg 8, Leiden
  20:00
  Free
 • June 7th 2019Finals Live & Lazaru's 2019

  Deze oer-Leidsche bandcompetitie, georganiseerd in het pittoreske Lazaru’s en het gezellige De Hut van Ome Henne, staat elk jaar weer garant voor een lading zeer gevarieerde muziek en aangename ontdekkingen. De winnaar van de juryprijs krijgt de kans om in een professionele studio hun nummers op te nemen. De winnaar van de publieksprijs krijgt elk jaar een wisselende prijs, variërend van een fust bier tot toegangskaarten voor een vette show.

  Kom kijken en help ons winnen!

  Rock café Lazarus
  Nieuwe Beestenmarkt 32, Leiden
  20:00
  Free
 • May 30th 2019PUNCK in :STECK: with Piece of Eden & The Hearted

  Zaal open: 20.30 uur.

  Aanvang: 21.00 uur.

  Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

  Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!


  The Hearted is een energieke pop punk band uit Rotterdam met zowel mannelijke als vrouwelijke lead vocalen, catchy melodieuze gitaren en energieke drums. Voor fans van o.a. Blink-182, State Champs, Neck Deep en A Day To Remember.

  Na de Europese release tour in 2014 speelde The Hearted hun eerste cameo in de Nederlandse speelfilm "Dromers" en werden zij geselecteerd als kandidaat voor De Grote Prijs van Nederland. Ook nam The Hearted deel aan het Stage Europe Network uitwisselingsprogramma, waar zij met zes andere bands uit Europa samenwerkten. Als afsluiter van Stage Europe Network mocht de band Westerpop 2014 openen.

  Met een uitverkochte Blink-182 tribute show in de Melkweg, Amsterdam maakte The Hearted begin 2017 een frisse start in een nieuwe formatie. Dit bracht ook een verfrissende sound met zich mee en naast de release van hun single "Ink and Feathers" werd er hard gewerkt aan nieuwe muziek en deed de band in 2018 een Pop Goes Punk tour door verschillende steden in Nederland.

  Piece of eden is een ambitieuze Punk-Rock band uit Breda. Met verschillende stijlen en invloeden weet dit vijftal unieke kwaliteiten te brengen in de nummers die zijn creëren. De nummers die zij maken zijn divers maar toch in hun eigen stijl.

  Met een gevulde line-up bestaand uit Vocals door Melody Frost (Maartje de Vries), een goed gebalanceerd gitaarspel geleverd door Jay marten (Jelle de Vries) en Jesse Zeitler, een smooth bass partij gecreëerd door Ino (Rivelino Wattimena) en onderliggende drums door Sander Rops heeft deze groep alles wat zij nodig hebben om te zorgen dat hun gedachten en emoties duidelijk toonbaar zijn zowel op het podium als in de nummers.

  In 2017 maakte de band hun debuut met hun zelfgeproduceerde EP “Arrows”. Ook hebben zij eind 2018 een single "Take It Back (I'm Indecisive)" uitgebracht, die te horen gaan zijn op de aankomende EP. In de loop van de tijd zullen zij nog veel van zich laten horen!

  STECK
  KROMSTRAAT 25, Delft
  21:00
  €3,50
 • May 4th 2019Popcentrale met Paramost en The Personalities

  Entree: € 2,- v.v.k. | € 4,- d.v.k.

  Deur open: 20:30 uur

  Aanvang: 21:00 uur

  Soms zijn er bands die nog geen 30 jaar bestaan en toch al een bijzondere status hebben. PARAMORE is zo’n band. Met hun 5 albums in 15 jaar hebben ze een compleet eigen sound gecreëerd dat het meer dan waard maakt om met iedereen te delen. Aangezien wij ons graag laten inspireren door de muziek van Paramore gaan we er een feestje van maken met Paramost: the Paramore project.

  De voor de hand liggende bandnaam PARAMOST bestaat uit een groep gedreven muzikanten uit Dordrecht die fan zijn van het eerste uur. Alle bekende nummers komen voorbij in een energieke rock set waarbij stil staan geen optie is. Van Misery Business tot Hard Times, als je PARAMORE een beetje kent weet je dat dit een feestje wordt!

  The Personalities is een power rock trio bestaande uit Case Brandt, Danny Versluis en Casper Rosenquist.Alle drie doorgewinterde veteranen uit de Dordtse muziekscene en veel geziene gasten in de Popcentrale.Meeslepend, gruizig en melodieus. Dynamisch en harmonisch. Zin in!

  // LET OP: vanaf 6 april kun je in de Popcentrale alleen nog maar met pin betalen //

  Popcentrale
  Noordendijk 148, Dordrecht
  21:00
  €2
 • April 5th 2019Live & Lazaru’s

  poster

  Deze oer-Leidsche bandcompetitie, georganiseerd in het pittoreske Lazaru’s en het gezellige De Hut van Ome Henne, staat elk jaar weer garant voor een lading zeer gevarieerde muziek en aangename ontdekkingen. In drie voorrondes strijden steeds zes bands om een felbegeerde plaats in de finale. Zowel het publiek als de jury kiezen per ronde een winnaar. De winnaar van de juryprijs krijgt de kans om in een professionele studio hun nummers op te nemen. De winnaar van de publieksprijs krijgt elk jaar een wisselende prijs, variërend van een fust bier tot toegangskaarten voor een vette show.

  Kom kijken en help ons winnen!

  Rock café Lazarus
  Nieuwe Beestenmarkt 32, Leiden
  20:00
  Free
  facebook.com/events/1945376278832203
 • January 25th 2018Aloha's Acoustic Music Sessions

  We have an acoustic show coming up at ALOHA SURF Scheveningen! They have a delicious menu, so don't be afraid to step in early and join us on the beach near the fireplace.

  Aloha Surf
  Strand Noord 2b, Scheveningen
  19:30
  Free
 • November 18th 2017Voorronde 4 GPvdB

 • June 2nd 2017IO Festival 2017: Under the Surface

  poster

  We are playing IO Festival organized by students of the TU Delft.

  The 35th committee is proud to finally announce the line-up of IO Festival 2016: Under the Surface! Check https://iofestival.com/ for more information.

  Get your ticket here http://id.tudelft.nl/iof/2017/#tickets

  TU Delft
  Delft
  23:00
  €15
  iofestival.com
 • May 6th 2017GYGA on tour

 • April 1st 2017Supporting Trip to Dover // "Fade Into Gold" Release Party

  SA. 01 APRIL - POPEI EINDHOVEN

  TRIP TO DOVER // "Fade Into Gold" Release Party

  • support: Left Alive (acoustic)

  • DJ (tba) afterparty PopEi café

  Doors: 19:30u

  VVK Tickets: gratis via info [@] triptodover.com

  Avondkassa: € 3

  This is gonna be a great party, you'll love it! :-)

  Of course you'll be coming down because of the MUSIC, but just so you know... PopEi always has a range of awesome beer specials and a organic/fairtrade kitchen serving snacks till 1:00 at night.

  We can highly recommend the Antillean cheese balls! :-)

  OV-VERBINDING POPEI / STRIJP-S

  PopEi ligt naast NS station Eindhoven Strijp-S.

  Laatste trein ri. Deurne - Venlo om 0:49u // Spoor 3

  Laatste trein ri. Utrecht - A'dam om 0:08u // Spoor 2

  Laatste trein ri. Rotterdam - Den Haag om 23:24u // Spoor 2

  Laatste trein ri. Sittard - Maastricht om 23:49u // Spoor 3

  PARKING

  PopEi is easily accessible by car and there's plenty of parking space on the street or in the parking garage. (fees apply)

  ACCOMODATION near PopEi: http://www.bluecollarhotel.nl/en/

  Blue Collar Hotel is a 1 minute walk from PopEi.

  They have both hotel- and hostel rooms available from € 26 per night.

  PopEI
  Klokgebouw 300, Eindhoven
  19:30
  €3
  facebook.com/events/630552450462359/
 • March 17th 2017Left Alive & Forever Saturday @ HPC

 • December 10th 2016Halve Finale GPvdB

  Entree: 5 euro / 3 euro (met kortingskaart)

  Stem met je smartphone op je favoriet tijdens deze avond in Duycker. De publiekswinnaar wint namelijk een plekje in de finale op zondag 18 december in Gebr. De Nobel te Leiden.

  De 5 acts op deze avond zijn:

  Bariista

  Left Alive

  Silent Waffle Party

  TBA

  TBA

  Podium Duyker
  Raadhuisplein 5, Hoofddorp
  20:30
  €5
 • October 15th 2016GPvdB

  Voorronde 2 | Grote Prijs van de Bollenstreek

  Stem met je smartphone op je favoriet tijdens deze avond in SCUM. De publiekswinnaar wint namelijk een plek in de halve finale op zaterdag 10 december in Podium Duycker te Hoofddorp.

  De 5 acts op deze avond zijn:

  Chris Alain

  Moonstruck

  Temple Renegade

  The Beholders

  Left Alive

  De GPvdB-jury kiest de act die rechtstreeks doorgaat naar de finale op zondag 18 december in Gebr de Nobel te Leiden.

  Meer informatie vind je op de facebookpagina van Grote Prijs van de Bollenstreek en op https://www.gpvdb.com/

  SCUM
  Noordduinseweg 3, Katwijk aan Zee
  20:30
  €5
  facebook.com/events/174238533008527/
 • October 8th 2016Paardcafé

  We spelen samen met Valice: Pop/Rock

  Paardcafé, Den Haag

  Entree: gratis

  Doors: 19:30 uur

  Music: 21:00 uur

  Paardcafé
  Prinsegracht 12, Den Haag
  20:00
  Free
 • September 9th 2016Radio WOS

  poster

  We zijn te gast in het programma van Kees Visser: Stage.

  Tussen 20:00 en 22:00 uur worden we geïnterviewd, spelen we twee live sets en laten we jullie onze inspiratiebronnen horen.

  Luister live mee via de website van WOS.

  Radio WOS
  Van der Kest Wittensstraat 7, s-Gravenzande
  20:00
  Free
 • July 15th 2016Westerpop

  Facebook event

  Tijdschema Vrijdag 15 juli

  19:00-19:50 Mala Vita

  19:50 - 20:20 Left Alive (PTB-Stage)

  20:25-21:05 AAPNOOTMIES

  21:05-21:35 Weissmuller (PTB-Stage)

  21:40-22:30 Birth of Joy

  22:30-23:00 Leoparte (PTB-Stage)

  23:05-23:45 De Likt

  Westerpop
  Molenhuispad, Delft
  19:50
  Free
  westerpop.nl/
 • July 9th 2016RotoRock 2016

  RotoRock is het jaarlijkse festival van muziekcentrum de Rotonde. Samen met veel toffe bands gaan we lekker genieten van mooi weer en biertjes!

  Wij openen het festival om 15:00 uur. Prijs: €10 voor niet leden, €7,50 voor leden

  Rotonde
  Het Hoge Land 15, Berkel en Rodenrijs
  15:00
  €10
 • June 30th 2016Harvest Club

 • June 24th 2016MidVliet FM

  We spelen een aantal nummers akoestisch op MidVliet FM tijdens de uitzending van Area 51.

  Meeluisteren kan via de livestream: http://midvliet.nl/images/midvliet-prg/streaming.html

  MidVliet FM
  Damlaan 35a, Leidschendam
  22:00
  Free
  midvliet.nl/images/midvliet-prg/streaming.html
 • May 4th 2016STECK

  Voorronde 3 voor de Peter Tetteroo Bokaal 2016.

  We spelen op deze avond om een plekje te bemachtigen in de finale op het Westerpop Festival in Delft.

  Het publiek bepaald dus: kom ook en stem op ons!

  STECK
  KROMSTRAAT 25, Delft
  21:00
  Free
 • April 8th 2016Nederland 3

  Timetable:

  21:00: Doors

  22:15: Junkie and The Halo

  23:00: Left Alive

  WPC Nederland 3
  Lange spruit 84, Wateringen
  21:00
  Free
 • February 20th 2016HPC Winterfest

 • October 22nd 2015De Paap

 • September 26th 2015Loud Acoustic

 • June 12th 2015HPC FFRN

  poster

  Dit is de eerste kans om Left Alive aan het werk te zien. Zorg dus dat je erbij bent!

  We staan op de planken samen met Eve's Fall en Coral Springs.

  Eve's Fall laat een catchy en toegankelijke mix horen van stevige, moderne metal met sterke invloeden uit de popmuziek. De band neemt daarmee nadrukkelijk afstand van de clichés die vaak geassocieerd worden met female fronted metal. In het kort: verwacht van Eve’s Fall een strakke en energieke show!

  Coral Springs heeft een voorliefde voor poppunk in het verlengde van bands als New Found Glory, The Swellers en Yellowcard. Zoekt een balans tussen de onweerstaanbare pakkendheid van pop en de energie en intensiteit van punkrock.

  || Female Fronted Rocknight is een nationaal collectief bedoeld om professionele female fronted bands samen te brengen en op de kaart te zetten. ||

  || Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Bazart Presents. ||

  Popradar (HPC)
  Burgemeester Hovylaan 12, Den Haag
  20:00
  Free
  facebook.com/events/1658871294343429/
 • June 6th 2015Graauwe Hengst

  poster

  Een avond vol heerlijke deuntjes! SEE YOU THERE

  22:00 - 22:45 Marvin Dee Singer-Songwriter 

  23:00 - 23:30 Left Alive

  00:00 - 00:45 Tarzan's My Daddy

  Graauwe Hengst
  Lange haven 28, Schiedam
  22:00
  Free
  facebook.com/events/1434087493564100/
 • May 13th 2015Vibes (try-out)

  Our first try-out! Come watch the beast leave the cage!

  Club Vibes
  Westersingel 50a, Rotterdam
  21:00
  Free